Klaverjassen

ELKE TWEEDE VRIJDAG VAN DE MAAND (SEPTEMBER T/M MEI)

De uitslag van het seizoen 2022-2023 is bekend! Klik op de button hieronder voor de volledige uitslag van de competitie. Na de zomerstop start het nieuwe seizoen op vrijdag 8 september. Graag tot dan!

Elke tweede vrijdag van de maand (september t/m mei) kunt u klaverjassen in de schoolkantine van het Vonk College (voorheen Clusius). Deelnemers spelen individueel en worden middels loting aan elkaar gekoppeld. Er zijn leuke prijzen te winnen bij het klaverjassen en aansluitend de loterij.

Van elke deelnemer worden van de acht avonden de twee laagste scores weggestreept. Op de negende avond in mei wordt de kampioen bekend gemaakt. De kampioen gaat met een prijs en wisselbeker naar huis.

Aanmelden
Vooraf aanmelden is niet nodig. U kunt vanaf 19.30 uur binnenlopen om in te schrijven. We starten om 20.00 uur. Iedereen is welkom, ook als u buiten Hoep Zuid woonachtig bent.

Kosten
Entree voor leden van de wijkvereniging is 4 euro. Niet-leden betalen 5 euro. Dit is inclusief koffie, thee en hapjes. Tevens kunt u lootjes kopen voor de loterij die aansluitend gehouden wordt. Pinnen is niet mogelijk.

Locatie
Kantine Vonk College (voorheen Clusius). Ingang aan De Binnenhof 22.

Alle data van het klaverjasseizoen 2023-2024 vindt u terug op de pagina ‘Agenda‘.