Retro Gamedag

 

De nieuwe datum voor 2019 is bekend: ZONDAG 17 NOVEMBER. Zet deze datum alvast in je agenda en houd de website in de gaten voor meer informatie en een overzicht van de deelnemers! 

 

Na het succes van vorig jaar organiseert Wijkvereniging Hoep Zuid ook dit jaar weer een Retro Gamedag. Herbeleef op zondag 4 november tussen 11.00-17.00 uur de digitale jaren 80 en 90 en het begin van de jaren 2000 op de Commodore 64, Amiga 500, NES, Super Nintendo en de PS1 en PS2. Kom langs voor ouderwets digitaal genieten en speel een potje Duck Hunt, LOTUS, Decathlon, Pitstop2, etc. Ook moderne games, waaronder VR (virtual reality) zijn dit jaar aanwezig.

Vorig jaar kon er gespeeld worden op ca. 40 spelcomputers. Bezoekers haalden herinneringen op of konden kennismaken met de spelcomputers uit de tijd van hun ouders.

Deelnemers zijn dit jaar o.a. www.retroforum.nl, Rinus en Jeroen van der Reep en Ross Kuipers (Tubbergen). Bezoekers mogen zelf ook computers meenemen om te gamen. Graag wel even vooraf melden, dan houden we daar rekening mee.

Locatie: Kantine Clusius College, ingang aan De Binnenhof 22.
Iedereen is welkom. Entree en deelname zijn gratis!