Meet & Greet Paashaas

Meet & Greet paashaas

1e Paasdag, zondag 4 april 2021 tussen 10 en 12 uur.

Eerste Paasdag kunnen alle kinderen t/m groep 8 die woonachtig zijn in Hoep Zuid, langs bij de paashaas op het Clusius College. Er wordt een korte looproute met spelletjes uitgestippeld, waarbij kinderen steeds na elk spelletje iets leuks of lekkers krijgen in het thema Pasen. De looproute start op de parkeerplaats aan De Binnenhof en afhankelijk van het weer stippelen we de route uit door de kantine of buiten op het schoolplein.

Kinderen moeten zich vooraf aanmelden, waarna zij een tijdstip tussen 10 en 12 uur krijgen toegewezen waarop zij verwacht worden bij de paashaas. Er kan slechts één volwassene mee om het kind te brengen. Deze begeleider dient vervolgens aan het einde van de looproute te wachten om (indien gewenst) een foto te nemen tijdens de Meet & Greet met de paashaas.

Hoe kan je je aanmelden?

Stuur een e-mail naar hoepzuidschagen@gmail.com en vermeld daarin: Naam, adres en leeftijd.

Na ontvangst van je aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging met daarin een tijdstip tussen 10 en 12 uur waarop de paashaas jou verwacht. Kinderen uit hetzelfde gezin worden samen ingedeeld.

LET OP: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus VOL is VOL.

CORONAMAATREGEL: we houden ons aan de maximum toegestane groepsgrootte, waardoor aanmelden verplicht is. De Meet & Greet met de paashaas vindt plaats volgens een vaste looproute bij het Clusius College, waarna de kinderen weer de locatie verlaten. Max. 1 volwassene per gezin die na het brengen van de kind(eren) wacht aan het einde van de looproute. U wordt verzocht een mondkapje mee te nemen.

Afhankelijk van de dan geldende RIVM maatregelen, kan het zijn dat we de activiteit moeten aanpassen of geheel annuleren. In geval van annulering ontvangt u van ons bericht per e-mail.