Marokkaans koken

KOOKWORKSHOP MAROKKAANSE KEUKEN

 

De kookworkshop op 9 november is volgeboekt. Inschrijven is niet meer mogelijk. Had u toch graag willen deelnemen? Stuur ons dan een mailtje en bij voldoende animo gaan we kijken of een tweede workshop op een latere datum mogelijk is. U kunt vrijblijvend uw interesse doorgeven.

Zaterdag 9 november geeft mevrouw Khadija Jaffer van 15-18 uur een workshop Marokkaans koken. De deelnemers maken (onder voorbehoud) samen vier hoofdgerechten en twee bijgerechten: kip met rozijnen, rund met groente, lam/schaap met pruimen, gehaktballetjes in tomatensaus, salade van aubergines en een tomatensalade. Na afloop zullen we samen alle gerechten proeven en eten. Er is plaats voor maximaal 16 personen, dus deelname gaat op volgorde van binnenkomst van de aanmelding met contante betaling.

Aanmelden kan tot 3 november door het antwoordstrookje dat u in de brievenbus heeft ontvangen, samen met het inschrijfgeld in te leveren op De Dreef 28. Wij bevestigen uw deelname per e-mail. Als het maximum aantal deelnemers bereikt is, dan zal dit bekend worden gemaakt op onze website, Facebook en Instagram. Tevens hangt er een bekendmaking op het raam bij De Dreef 28 wanneer de workshop vol is.

Wanneer      :     zaterdag 9 november 2019 van 15.00-18.00 uur
Locatie           :     Clusius College, ingang aan De Binnenhof 22
Kosten           :     leden: 22,50 euro. Niet-leden betalen 25 euro.
Inschrijven   :     tot 3 november middels inleveren antwoordstrookje en contant geld
(Aantal deelnemers: minimaal 10 en maximaal 16)

Antwoordstrookje kwijt?
Schrijf dan zelf een briefje met onderstaande gegevens en lever dit samen met contant geld in op De Dreef 28.

Aanmelding workshop Marokkaans koken aantal personen:
Uw naam:
Adres:
E-mail:
Lid 2019 Ja/nee  (22,50 euro voor leden, niet-leden betalen 25 euro)