Jubileumdag Hoep Zuid

JUBILEUMDAG ZONDAG 23 JUNI 2019

De wijk Hoep Zuid en de wijkvereniging bestaan 25 jaar! Dit vieren we samen met de bewoners op zondag 23 juni a.s. We starten de dag met een wijkontbijt, waarna iedereen op eigen gelegenheid kan deelnemen aan een fotopuzzeltocht door onze wijk. Na de prijsuitreiking sluiten we de dag af met een hapje en drankje.

 

WIJKONTBIJT 09.00-11.00 UUR
Met speciale gast: de burgemeester van Schagen.

Op zondag 23 juni a.s. vindt van 09.00-11.00 uur het jaarlijkse wijkontbijt plaats op De Dreef. In een feestelijk versierde straat kunt u aan lange tafels genieten van o.a. het heerlijke brood van De Backery, koffie of thee, een glas jus d’orange en een eitje. Voor de kinderen is er tevens limonade en drinkyoghurt.

In verband met ons 25-jarig jubileum is het wijkontbijt extra uitgebreid en mogen we ook de burgemeester van Schagen, Marjan van Kampen, verwelkomen. U bent er toch ook (weer) bij? Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan tot uiterlijk 20 juni via het inschrijfformulier dat de wijkbewoners in de bus ontvangen of via onderstaand aanmeldformulier. Het ontbijt is voor leden gratis. Niet-leden betalen 5 euro per adres. Om het gebruik van plastic te beperken vragen we u om uw eigen bord, bestek en beker mee te nemen.

FOTOPUZZELTOCHT 10.00-15.00 UUR
Met leuke prijzen voor jong en oud.
Vanaf 10.00 uur kunt u bij het wijkontbijt een deelnameformulier meenemen voor de fotopuzzeltocht door de wijk. Ook als u niet heeft deelgenomen aan het wijkontbijt, kunt u meedoen met de puzzeltocht en een formulier ophalen op De Dreef.

Aan de hand van een uitgestippelde route, foto’s, tekeningen en opdrachten maakt u op eigen gelegenheid een wandeling door onze mooie wijk. Hierna kunt u het formulier (uiterlijk 15.00 uur) inleveren bij de kantine van het Clusius College. Er zijn leuke prijzen te winnen voor zowel kinderen als volwassenen. Om 16.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats.

AFSLUITING JUBILEUMDAG VANAF 16.00 UUR
Onder het genot van een hapje en drankje.
Na de prijsuitreiking om 16.00 uur sluiten we de jubileumdag af met een hapje en een drankje. Voor de drankjes vragen we een kleine vergoeding. U bent van harte welkom!
Heel graag tot zondag 23 juni a.s.!